Impotenta masculina - descopera cinci pasi simpli pentru a evita impotenta

Impotenta este imposibilitatea unui barbat de a avea sau mentine o erectie. Acesta afectiune poate mari nivelurile de stres, frustrare si descurajare, poate provoca depresii si sa va lase incapabil de a va bucura de relatia sexuala cu partenera dumneavoastra.
De fapt, puteti reduce riscurile de a fi tinta impotentei, puteti preveni inrautatirea ei sau sa o vindecati in mod eficient, ajutandu-va sa duceti din nou un stil viata sanatos. Desi impotenta este o afectiune medicala care poate necesita tratament medicamentos pentru a o vindeca, exista cinci pasi simpli pe care ii puteti urma in mod natural pentru a evita aparitia impotentei si sa va puteti bucura de o viata normala in acelasi timp.

Relaxati-va
Pentru a evita impotenta este vital sa va relaxati deoarece aveti nevoie de stimulare pentru a va pregati pentru actul sexual. Nu il grabiti. Acest lucru nu inseamna ca sunteti impotent. Poate dura cateva minute sa aveti o erectie, iar acest lucru este acceptabil.

Medicamentele
Efectele secundare ale unor medicamente pot cauza impotenta la barbati. Exista peste 150 de medicamente, sustin doctorii, care au fost identificate ca avand componente care sunt potentiale cauze ale aparitiei impotentei. Medicamentele OTC nu sunt excluse. Vi se recomanda sa vorbiti cu doctorul dumneavoastra sau cu farmacistul in legatura cu orice medicament pe care il luati si despre posibilele efecte secundare de ordin sexual. O schimbare de reteta poate fi exact ceea ce aveti nevoie, dar intotdeauna sub indrumarea medicului.

Alcoolul
Din cauza faptului ca alcoolul este un agent care reduce activitatea functionala a creierului, el creeaza o stare temporara de inhibitie, care este in opozitie directa cu excitatia de care aveti nevoie pentru a avea o erectie. Asadar, ar trebui sa evitati consumul excesiv de alcool si impotenta va sta departe de dumneavoastra.

Tigarile
Fumatul este in general periculos pentru organismul si sanatatea dumneavoastra. Nicotina continuta de tigari ingusteaza vasele de sange, cauzand o reducere a fluxului de sange catre penis. Bineinteles, o erectie are loc cand sangele este pompat catre venele si muschii penisului. Atunci cand vasele sunt inguste va fi pompat mai putin sange pentru a atinge erectia. Asa ca tineti minte, pentru a preveni impotenta evitati tigarile din cauza continutului lor ridicat de nicotina.

Dieta si exercitii fizice
Unele complicatii de sanatate care produc impotenta pot fi evitate prin mentinerea unui stil de viata sanatos, printr-o nutritie adecvata si exercitii fizice regulate. O dieta nesanatoasa si lipsa exercitiilor ar trebui evitata si impotenta nu va aparea. Un plan bun de dieta si un program regulat de exercitii fizice va pot ajuta sa dati jos kilogramele in plus, sa va imbunatatiti imaginea corpului si increderea in sine. Va veti simti mai bine in legatura cu propria persoana si veti fi mai increzator sa va mariti performantele sexuale.

Pentru a evita impotenta, trebuie sa urmati cu sfintenie acesti cinci pasi simpli, care sunt destul de usor de urmat. Pana la urma, ar fi evitata si depresia psihologica cauzata de impotenta.